Καλάθι

Η εταιρία

Η εταιρία μας έχει πολυετή εμπειρία στην κατεργασία μετάλλου και την παραγωγή καλουπιών.

Το 2009 εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε το τμήμα παραγωγής διακοσμητικών αντικειμένων για τον στολισμό των ωραιότερων στιγμών κάθε ανθρώπου. Με μεράκι και φρέσκιες ιδέες μιας πολυμελούς ομάδας νέων ανθρώπων και με μελέτη των τάσεων της ελληνικής αγοράς κατασκευάστηκε μια γκάμα προϊόντων κυρίως από μέταλλο και τσόχα.

Οι προσιτές τιμές των προϊόντων σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους ελπίζουμε να μας οδηγήσουν σε μια άψογη συνεργασία. Τα προϊόντα του καταλόγου μας είναι όλα παραγωγής μας με χειροποίητες λεπτομέρειες και πρώτες ύλες που προέρχονται από την ελληνική αγορά. Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι τα προϊόντα επιδέχονται χρωματικές και άλλες αλλαγές κατόπιν συζήτησης.

Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής διακοσμητικών δική σας έμπνευσης στέλνοντας μας το σκίτσο και τις διαστάσεις του. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα του καλουπιού το οποίο κατασκευάζεται και παράγει αντικείμενα αποκλειστικά και μόνο για εσάς.

Καθώς τα προϊόντα μας δεν είναι εισαγωγής αλλά παραγωγής μας και κάθε προϊόν επιδέχεται αλλαγές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας , θα πρέπει η παραγγελία σας να γίνεται με περιθώριο παράδοσης τουλάχιστον 7 ημερών για τα μεταλλικά αντικείμενα και 20 ημερών για τα υπόλοιπα .

Σύνδεση ή Εγγραφή