Καλάθι

Δήλωση προστασίας απορρήτου

Η εταιρίας μας δεσμεύεται να σέβεται και να προστατεύει το δικαίωμά σας για προστασία του απορρήτου της σύνδεσης σας, για αυτούς τους λόγους έχουμε δημιουργήσει αυτή τη δήλωση προστασίας απορρήτου για να καταδείξουμε την ακλόνητη δέσμευση μας. H πολιτική μας είναι όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να κρατούνται τελείως εμπιστευτικά και ασφαλή με SSL (128 bit) πρωτόκολλο και να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρία μας.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και τών δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά τη μεταφορά.
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επωνυμία εταιρίας. Επίσης μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες από την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπως ημερομηνία, ώρα, ποιές από τις σελίδες της εταιρίας μας επισκεφτήκατε όπως και την ηλεκτρονική σελίδα από την οποία συνδεθήκατε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας. Ακόμα, με αυτές τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε θα μπορούμε στο μέλλον να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα ή ειδικές προσφορές, πάντα με την δική σας έγκριση.

Τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας μας.

 

Τρόποι πληρωμής

Παρέχουμε 2 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Αντικαταβολή (Μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος)

Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας απο τα ΕΛΤΑ Courier.

*Τα έξοδα αποστολής με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή χρεώνεται 4€ (έως 2kg) για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής, την Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
κάνετε μεταφορά ή κατάθεση το ακριβές ποσό των χρημάτων στους ακόλουθους λογαριασμούς :

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 6488040010291
IBAN: GR7101714880006488040010291
Κάτοχος: Χ. ΤΖΕΛΕΠΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αρ. Λογαριασμού: 729002330000353
IBAN: GR1601407290729002330000353
Κάτοχος: Χ. ΤΖΕΛΕΠΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο (Αριθμός Παραγγελίας) και την επωνυμία της εταιρίας που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail: στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά 23940 23735 για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.

Για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Τρόποι αποστολής & Τιμές

Η αποστολή γίνεται σε συνεργασία με τη ΕΛΤΑ Courier.

Η αποστολή εντός Ν.Θεσσαλονίκης κοστίζει 2,30€ (έως 2kg, κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1€) και παραδίδεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η αποστολή για την υπόλοιπη Ελλάδα κοστίζει 2,30€ (έως 2kg, κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1€) και παραδίδεται σε όχι περισσότερο από 3 εργάσιμες μέρες.

Για αποστολές οπουδήποτε αλλού στον κόσμο στείλτε μας τα στοιχεία αποστολής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μάθετε τιμές.

 

Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σύνδεση ή Εγγραφή